Opendeurdag (31/5) voor colleges, korpschefs en leden directiecomités

Op woensdag 31 mei 2017 organiseert het Instituut voor Gerechtelijke Opleiding (IGO) voor de eerste keer een ‘Opendeurdag voor colleges, korpschefs en leden directiecomités’. Deze zal plaatsvinden van 14u tot 18u in onze lokalen in Brussel.

Tijdens deze Opendeurdag zullen zij inzicht verwerven in de diverse initiatieven die het IGO onderneemt om de magistraten en het gerechtspersoneel zo optimaal mogelijk op te leiden en geven we hen een overzicht van de nieuwste evoluties binnen de werking van het IGO. Ze krijgen er een uitgebreide uiteenzetting over onze recente behoeften- en communicatiebevraging, een voorstelling van onze opleidingstrajecten voor korpschefs en kandidaat-griffiers en secretarissen, evenals een presentatie van onze internationale uitwisselingen en digitale bibliotheek.

Tevens zullen ze de gelegenheid krijgen om hun waardevolle opinie met ons te delen door in dialoog te treden met de directie en medewerkers van het IGO. Hoe maken we als opleidingsinstituut mee de sprong naar het recht van morgen? Wat zijn de meest kritieke competenties op het terrein? En op welke manier kunnen internationale uitwisselingen een meerwaarde bieden voor uw professionele carrière? Deze en nog veel andere vragen komen aan bod tijdens de presentaties. Meer informatie kan u terugvinden via onderstaande programmalink.

 

Interesse?

Raadpleeg dan het gedetailleerde programma en schrijf u uiterlijk in tegen vrijdag 26 mei 2017 via het digitale inschrijvingsformulier

 

  

Praktische informatie