Ontwikkelingstrajecten voor Leidinggevenden 2017-2018 bij het OFO: de kandidaturen zijn geopend

In november 2017 start bij het OFO de vijfde editie van de Ontwikkelingstrajecten voor Leidinggevenden. Het OFO stelt 210 plaatsen open. Kandidaturen kunnen ingediend worden t.e.m. vrijdag 8 september 2017. 

In november 2017 start bij het Opleidingsinstituut van de Federale Overheid (OFO) de vijfde editie van de Ontwikkelingstrajecten voor Leidinggevenden.  De vorige editie, die nog loopt tot februari 2018, kende een grote belangstelling: 218 leidinggevenden uit 28 verschillende federale organisaties stelden zich kandidaat, waarvan er 173 deelnemen aan de trajecten. Het OFO stelt ook dit jaar 210 plaatsen open.

De trajecten richten zich tot leidinggevenden:

  • van alle niveaus (dus zowel A, B, C als D)
  • met minstens 1 jaar ervaring 

 

Wilt u deelnemen aan de Ontwikkelingstrajecten? 

Bezorg het ingevulde kandidaatstellingsdossier dan ten laatste op vrijdag 8 september 2017 aan mevrouw Anita Cools per e-mail (anita.cools@igo-ifj.be).

Het verdere verloop van de selectie kan u nalezen op de website van het OFO: Ontwikkelingstrajecten voor Leidinggevenden 

 

Meer weten over de Ontwikkelingstrajecten voor Leidinggevenden? Neem deel aan de  infosessie bij het OFO.

Het OFO organiseert een informatiesessie over de trajecten op donderdag 27 juli en op dinsdag 29 augustus 2017. Via de website van het OFO vindt u meer informatie en kan u zich inschrijven.

 

Contact

Voor meer informatie kan u terecht bij de contactpersoon van het IGO, mevrouw Anita Cools (anita.cools@igo-ifj.be), of bij het OFO (LMT@ofoifa.fgov.be)