Dien uw kandidatuur in: studiebezoek 2017 aan het FRA en UNODC in Wenen

Op donderdag 14 en vrijdag 15 december 2017 organiseert het Europees Netwerk voor Justitiële Opleiding (EJTN) een studiebezoek aan het European Union Agency for Fundamental Rights Agency (FRA) en het United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC) in Wenen. Magistraten kunnen hun kandidatuur indienen t.e.m. maandag 16 oktober 2017.

 

Programma

Het ontwerpprogramma kan u hier raadplegen.

De werktaal van het bezoek is Engels. In totaal kunnen er 40 beroepsmagistraten deelnemen. Gelieve te noteren dat het aantal vermelde plaatsen het totaal aantal plaatsen betreft en dus niet het aantal Belgische deelnemers.

 

Voorwaarden

Meer informatie over het bezoek, de voorwaarden voor uw kandidatuur, de financiële voorwaarden en de inschrijvingsdeadline kan u hier terugvinden.

 

Hoe dient u uw kandidatuur in?

Zoals voor de korte en lange uitwisselingsprogramma's, kan u uw kandidatuur indienen via het digitale aanvraagformulier. Indien u hieraan wenst deel te nemen, dan dient u te beschikken over de toestemming van uw korpschef.

 

Praktische informatie (gelieve deze informatie door te nemen eer u uw kandidatuur indient)

Referentiecode

De eerste pagina van het digitale aanvraagformulier bevat een specifiek veld waarin u een referentiecode ('reference code') dient in te vullen. Voordat u op ‘Apply/Postuler’ klikt, dient u de referentiecode I-17-0210 samen met de 11 cijfers van uw rijksregisternummer in te vullen (zie de afbeelding hieronder).

 

Begeleidende documenten

Gelieve via het aanvraagformulier ook uw CV toe te voegen met daarin uw taalvaardigheden, motivatie en een overzicht van vorige uitwisselingservaringen en internationale ervaringen. U kan dit doen via de knop ‘Add documents/Ajouter les documents' (zie de afbeelding hieronder).

Wanneer u op 'Add Documents/Ajouter les documents' klikt, dan verschijnt er automatisch een e-mailvenster. In dat scherm vindt u de volgende informatie: het veld 'Aan' bevat het e-mailadres van de nationale contactpersoon en in het veld 'Onderwerp' vindt u de naam en de eventuele referentiecode die u ingevuld heeft. Vervolgens kunt u de relevante documenten toevoegen aan de e-mail en deze verzenden.

 

Selectieprocedure

Van zodra de aanvraagtermijn afgelopne is, zal het IGO overgaan tot de selectie.

 

Deadlines

De volgende planning is voorzien:

Deadline Actie Wie
16 oktober 2017* - 18u Kandidatuurstelling Kandidaten
23 oktober 2017* - 18u Preselectie IGO
30 oktober 2017-3 november 2017 Bericht aan de deelnemers EJTN secretariaat

*Na deze datum is het online formulier niet langer toegankelijk.

 

Financiële voorwaarden

Gelieve hiervoor het EJTN Corporate Financial Policy te raadplegen.

 

Contact

Indien u vragen heeft, neem dan contact op met mevrouw Karin Carlens per e-mail (karin.carlens@igo-ifj.be).