Ontdek onze digitale bibliotheek: uw digitale weg naar kennis

 

We zijn heel fier om u onze nieuwe digitale bibliotheek voor te stellen. In de Digibib vindt u voortaan al onze opleidingsdocumentatie, e-learningmodules en livestreamingsessies verzameld op één centraal platform. Bekijk onze digitale bibliotheek vandaag nog en ontdek de diverse mogelijkheden.

 

Over de digitale bibliotheek

De digitale bibliotheek is een online platform waar u voortaan alle informatie en documentatie kan terugvinden uit de opleidingen die het IGO aanbiedt sinds 1 januari 2016. Via de Digibib willen we alle informatie en documentatie uit onze opleiding centraliseren en nieuwe digitale opleidingsmethoden ter beschikking stellen van de beroepsmagistraten en de personeelsleden van de rechterlijke orde. Op deze manier willen we de kennis die beschikbaar is binnen onze opleidingen ontsluiten voor diegenen die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de opleidingen, aangezien we maar al te goed beseffen dat werkdruk en tijdsdruk u niet altijd toelaten om al onze opleidingen bij te wonen. Via de Digibib kan u deze inhoud ook gebruiken voor andere professionele educatieve doeleinden in het kader van uw functie.

 

2.700 documenten staan op u te wachten

De digitale bibliotheek bevat alle informatie en documentatie sinds 1 januari 2016. Het gaat om:

  • 2.700 documenten uit onze opleidingen.
  • e-learningmodules, video-opnames en livestreamingsessies.
  • Informatiefiches met daarin referenties en URL-links naar de publicaties van uitgevers, juridische databanken en didactisch materiaal van de externe partners van het IGO.

 

Wie heeft toegang tot de digitale bibliotheek?

De digitale bibliotheek is uitsluitend toegankelijk voor de beroepsmagistraten en de personeelsleden van de rechterlijke orde. Dit betekent dat consulaire, plaatsvervangende rechters en andere personen geen toegang hebben tot dit platform.

 

Gebruikshandleiding en FAQ

Welke informatie kan ik raadplegen? Op welke manier werkt de digitale bibliotheek? Welke zijn de gebruiksvoorwaarden? Om u wegwijs te maken doorheen onze digitale bibliotheek en er het maximale uit te halen, hebben we voor u een gebruikshandleiding  opgesteld. Daarnaast kan u eveneens onze FAQ Digibib bekijken waar u meteen een antwoord op al uw vragen vindt.

 

Hoe raadpleegt u de Digibib?

Wilt u de Digibib raadplegen, surf dan naar onze Digibib en volg de bijhorende instructies.