23.11.2018 > Justitie: digitale big bang? Schrijf u vandaag nog in

Op vrijdag 23 november 2018 nodigt het IGO alle magistraten en personeelsleden van de rechterlijke orde graag uit voor de conferentie ‘Justitie: digitale big bang?’. Een informatie- en reflectiedag over de impact van de digitale revolutie op de werking van justitie en de rol van de magistraten.

Een uitstekende gelegenheid om na te gaan wat er in onze buurlanden beweegt op het vlak van justitie en technologie: heel wat internationale experts komen er aan het woord en zullen u een overzicht bieden van de laatste ontwikkelingen in landen als Frankrijk, Zwitserland en het Groothertogdom Luxemburg. 

Gedurende de volledige duur van de conferentie kan u kennismaken met diverse ‘LegalTechs’. Dit zijn technologiebedrijven die zich toegespitst hebben op justitie en tal van informaticaoplossingen bieden in de vorm van elektronische dossiers, blockchain, artificiële intelligentie, …. 

Wenst u ook de vinger aan de pols te houden en dit evenement bij te wonen? Schrijf u dan ten laatste in tegen dinsdag 13 november 2018 via onze opleidingspagina (referentienummer: SPE-199).

 

Datum en tijdstip Vrijdag 23 november 2018 (8u30-17u30)
Locatie Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Museumplein, 1000 Brussel
Programma

Raadpleeg onze opleidingspagina en gebruik de referentiecode van de opleiding: http://www.igo-ifj.be/nl/content/igo-online

Referentiecode SPE-199
Inschrijving

www.igo-ifj.be/nl/content/igo-online (om de opleiding snel terug te vinden op onze website, raden wij u aan om het referentiecode van de opleiding te gebruiken)

  • Om de opleiding snel terug te vinden op onze website, raden wij u aan om het referentiecode van de opleiding te gebruiken.
  • Belangrijk: het is momenteel enkel mogelijk om zich in te schrijven via uw rijksregisternummer (11 cijfers, zonder punt of liggend streepje).
Inschrijvingsdeadline Dinsdag 13 november 2018
Doelgroep Alle magistraten en personeelsleden van de rechterlijke orde
Organisatoren IGO, College van hoven en rechtbanken en het College van het openbaar ministerie
Thema's
  • Inlichting van de situatie in België
  • Bedenking over kunstmatige intelligentie
  • Verlichting van de situaties in Frankrijk, Zwitserland en het Groothertogdom Luxemburg
  • Reflectie over online justitie en LegalTech tools
  • Conclusies door de verschillende gerechtelijke instanties