Verken alle technologische innovaties binnen justitie in één dag

Wie aan digitale pioniers denkt, denkt bijna automatisch aan Silicon Valley. Maar ook in ons eigen land beschikken we over een rijkdom aan technologische spelers die zich toespitsen op de gerechtelijke sector. Op vrijdag 23 november 2018 brengen we diverse Belgische en internationale ‘LegalTechs’ samen tijdens de conferentie ‘Justitie: digitale big bang?’. Het evenement vindt plaats op een unieke locatie in Brussel, namelijk de ‘Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België’.

Op één dag komt u er alles te weten over wat er reilt en zeilt op het vlak van digitalisering en justitie. U krijgt er tevens heel wat nieuwe inzichten aangereikt en antwoorden op diverse vragen: waar staat justitie in België inzake digitalisering? Welke technologische innovaties zitten er in de pijplijn? En welke plaats hebben de magistraten en het gerechtspersoneel in dit hele verhaal?

Naast de ‘LegalTechs’ zullen tal van sprekers u mee op ontdekking nemen doorheen de wereld van nieuwe digitale technologieën en kleuren praktijkcases uit onze buurlanden mee het programma. Een must dus voor iedereen die op de hoogte wil blijven van wat er zich afspeelt in de gerechtelijke sector.

Teken vandaag nog in op de conferentie ‘Justitie: digitale big bang?’ via onze website (referentienummer: SPE-199) en aarzel niet om uw collega’s mee te nemen op deze ontdekkingstocht.

 

Datum en tijdstip Vrijdag 23 november 2018 (8u30-17u30)
Locatie Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Museumplein, 1000 Brussel
Programma Raadpleeg onze opleidingspagina en gebruik de referentiecode van de opleiding: http://www.igo-ifj.be/nl/content/igo-online
Referentiecode SPE-199
Inschrijving

www.igo-ifj.be/nl/content/igo-online (om de opleiding snel terug te vinden op onze website, raden wij u aan om het referentiecode van de opleiding te gebruiken)

  • Om de opleiding snel terug te vinden op onze website, raden wij u aan om het referentiecode van de opleiding te gebruiken.
  • Belangrijk: het is momenteel enkel mogelijk om zich in te schrijven via uw rijksregisternummer (11 cijfers, zonder punt of liggend streepje).
Inschrijvingsdeadline Dinsdag 13 november 2018
Doelgroep Alle magistraten en personeelsleden van de rechterlijke orde
Organisatoren IGO, College van hoven en rechtbanken en het College van het openbaar ministerie
Thema's
  • Inlichting van de situatie in België
  • Bedenking over kunstmatige intelligentie
  • Verlichting van de situaties in Frankrijk, Zwitserland en het Groothertogdom Luxemburg
  • Reflectie over online justitie en LegalTech tools
  • Conclusies door de verschillende gerechtelijke instanties