Newsletter

IGO News

Naast onze opleidingen zijn we dagelijks actief bezig met de organisatie van diverse projecten, acties en evenementen. Een brede waaier aan activiteiten, die vaak ongemerkt voorbijgaan, maar die mogelijks uw interesse wekken. Om u hieromtrent beter te informeren, publiceert het IGO maandelijks 'IGO news', een nieuwsbrief waarin we u meenemen doorheen onze lopende en nakende opleidingsactiviteiten.

 

Internationaal opleidingsaanbod  

Op regelmatige basis organiseert het Instituut voor Gerechtelijke Opleiding Europese en internationale opleidingen waar Belgische magistraten kunnen aan deelnemen. Een groot deel van deze opleidingen vindt plaats in het buitenland en wordt georganiseerd door de partners van het IGO of netwerken waarvan het lid is. Omdat het aanbod regelmatig wijzigt en er maandelijkse nieuwe opleidingen aangekondigd worden, lanceert het IGO deze internationale opleidingsnieuwsbrief. 

 

EUR-Alert!  

Wilt u op de hoogte blijven van wat beweegt inzake wetgeving en rechtspraak op Europees vlak? Dan kan u terecht bij EUR-Alert!. 

‘EUR-Alert!’ is een uitgave van de Belgische leden van het Europees Justitieel Netwerk in burgerlijke en handelszaken. Deze nieuwsbrief wordt op een regelmatige basis verspreid en bevat een overzicht van recente ontwikkelingen in het Europees recht , met thema’s uit het burgerlijk en gerechtelijk recht, het economisch recht, sociaal recht, fiscaal recht en het staatsrecht en bestuursrecht.

Raadpleeg EUR-Alert!


 

Opgelet : Op onze website vindt u talrijke documenten in pdf-formaat. Wij bevelen aan om de laatste versie van Adobe Acrobat Reader te gebruiken om deze op de meest veilige manier te raadplegen.