Logo van het IGO

Het Instituut voor Gerechtelijke Opleiding beschikt over een variëteit aan logo’s. Deze worden gebruikt in het kader van e-mailverkeer, presentaties, affiches, banners,… 

 

Gebruiksvoorwaarden

Aan elk van deze logo’s zijn specifieke basisregels verbonden. Om u te helpen bij het gebruik van de IGO-logo’s vindt u hieronder enkele richtlijnen. Deze richtlijnen moeten zowel het uniforme gebruik van het logo als de herkenbaarheid en identiteit van het IGO waarborgen.

In principe is het gebruik van het logo voorbehouden aan het IGO en zijn medewerkers. Enkel lesgevers en organisaties die een opdracht verrichten voor het IGO of met wie het IGO een partnerschap is aangegaan, kunnen het IGO-logo gebruiken in het kader van hun presentaties en documentatie onder de voorwaarden die hieronder zijn opgegeven.

In bepaalde gevallen (bijvoorbeeld bij een donkere achtergrond) is het logo minder zichtbaar door het contrast. In dergelijke gevallen, kan gebruik gemaakt worden van een variant (bijvoorbeeld een zwart/wit logo). Deze zijn op onze website echter niet opgenomen. Wenst u een variant te bekomen? Gelieve dan een e-mail te sturen naar ‘communications[at]igo-ifj.be’.

 

Opgelet

Op onze website vindt u talrijke documenten in pdf-formaat. Wij bevelen aan om de laatste versie van Adobe Acrobat Reader te gebruiken om deze op de meest veilige manier te raadplegen. Mocht u nog steeds problemen ondervinden, gelieve dan contact op te nemen met info(at)igo-ifj.be.

 

Files: 
BijlageGrootteUpload Date
Image icon Alternatief logo50.25 KB08/21/2018
Image icon Officieel logo om te gebruiken op een donkere achtergrond67.44 KB08/21/2018
Image icon Officieel logo om te gebruiken op een witte achtergrond75.77 KB08/21/2018
PDF icon Richtlijnen logogebruik IGO819.63 KB08/21/2018